دانشگاه الزهرا

 آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها938
تعداد مقالات7,724
تعداد مشاهده مقاله12,661,362
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,016,432
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. (1398). اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius). جلوه هنر, 32(4), 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
محمد کاسعلی پور; حسین خارا; علی صادق پور. "اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)". جلوه هنر, 32, 4, 1398, 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. (1398). 'اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)', جلوه هنر, 32(4), pp. 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius). جلوه هنر, 1398; 32(4): 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب