دانشگاه الزهرا

آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها606
تعداد مقالات4,985
تعداد مشاهده مقاله6,951,477
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,929,250
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. (1398). اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius). جلوه هنر, 32(4), 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
محمد کاسعلی پور; حسین خارا; علی صادق پور. "اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)". جلوه هنر, 32, 4, 1398, 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. (1398). 'اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)', جلوه هنر, 32(4), pp. 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185
کاسعلی پور, محمد, خارا, حسین, صادق پور, علی. اثر آستاگزانتین، فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی روی رشد، رنگ پذیری ، فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius). جلوه هنر, 1398; 32(4): 38-57. doi: 10.22051/jab.2019.17324.1185


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.